Profil

Oxholm ApS Anlægsgartnere har 7-8 kompetente medarbejdere og er til daglig drevet af anlægsgartner Thøger Oxholm, som igennem mere end 25 år har udført anlægsarbejde i Kolding og omegn.

Fælles for vores anlægsgartnere er deres høje uddannelsesniveau, store praktisk erfaring i forbindelse med forskellig slags anlægsarbejde og en arbejdsproces, som tager udgangspunkt i dine behov.

Carl Otto Jensen startede i 1968 egen virksomhed som brolægger og anlægsgartner. Firmaet voksede støt og roligt til 10-15 medarbejdere, og i 1986 blev virksomheden omdannet til ApS, og skiftede navn til Carl Otto Jensen & Co. ApS.

I 1993 trådte Anlægsgartnermester Thøger Oxholm Jensen ind som medejer, og 2 år senere overtog Thøger Oxholm Jensen hele virksomheden. Thøger Oxholm Jensen havde siden 1987 drevet anlægsgartnervirksomhed i Fredericia, og dette firma fortsatte uforandret, men selvfølgelig med et tæt samarbejde virksomhederne imellem. I 1999 samlede vi det hele på Birkemosevej 168 i Kolding og fusionerede de 2 virksomheder gradvis over nogle år hvor det så kom til at hedde Oxholm ApS

Firmaet består idag af 7-8 medarbejdere, heraf 1-2 elever da vi altid har bestræbt os på at tage vores del af ansvaret med at få uddannet nye dygtige anlægsgartnere. Ofte opretter vi kombinationsaftaler med kirkegårde eller offentlige arbejdsgivere, så vi kan sikre at vores elever får en bred faglighed. Der er flere af vores tidligere elever/medarbejdere der i dag driver egen virksomhed, og det giver en oplagt mulighed for at samarbejde om specialopgaver.

Vi har altid bestræbt os på at drive en virksomhed hvor tillid, troværdighed, ansvarlighed kombineret med kreativitet og godt håndværk, skaber tilfredse kunder.

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.