Anlægsgartner

Oxholm ApS Anlægsgartnere  er en professionel og kompetent virksomhed, som har mere end 25 års erfaring inden for anlægsarbejde i Kolding og omegn.

Vi udfører enhver opgave inden for anlægsarbejde, når det drejer sig om at skabe miljø, skønhed og vækst.

Læs mere

Anlægsarbejde i enhver afskygning

Vores erfarne anlægsgartnere har stor kompetence inden for al slags anlægsarbejde med særlig ekspertise i forbindelse med nyanlæg og renovering af have og øvrige udendørsarealer.

Vi udfører eksempelvis både traditionelle vedligeholdelsesopgaver såvel som mindre og større anlægsopgaver, der kræver en højere grad af planlægning.

Vi har bl.a. stor erfaring inden for pleje af træer og buske, herunder beskæring og træfældning, anlæg af vandbassiner, opsætning af tagterasser, anlæg af terrasse og stisystemer samt brolægning, beplantning og opsætning af bede, samt ikke mindst renovering af stendiger.

Vores anlægsarbejde er desuden altid baseret på en detaljeret og gennemtænkt haveplan, som giver dig som haveejer fuld kontrol med anlægsprojektet samt et harmonisk og tilfredsstillende resultat.

Se hvad vi kan tilbyde

Smukke haver og tilfredse kunder

Oxholm ApS Anlægsgartnere har en stor og bred kundekreds, som bl.a. inkluderer offentlige institutioner, boligselskaber, kirkegårde og private husstande.

Vores fokus er på et personligt og nært kundesamarbejde, som sikrer, at du får lige præcis den have eller det udeareal, som du ønsker dig.

Vi tager altid højde for, at hver kundes behov er forskellige. Vi ved, hvor meget det betyder for den professionelle virksomhed, at omgivelserne ser professionelle ud, og at den private husejer får en have, der smukt omgiver boligen. 

Kontakt os for et konsulentbesøg og en samtale om jeres ønsker og om mulighederne for jeres have.

Kontakt os