Anlæg af vandbassiner

Trænger haven til fornyelse, er anlæg af vand en overkommelig men samtidig virkelig effektfuld løsning, som skaber miljø og stemning.

Der findes i denne forbindelse et væld af muligheder.

Bassinets funktion

Inden man får anlagt bassin i haven, er det vigtigt at beslutte, hvilken funktion bassinet skal have.

Det kan f.eks. være som et vandspejl, der effektfuldt spejler himlen og træernes silhouetter, som et soppebassin for børnene, som en swimmingpool for de voksne eller som en havedam med smukke planter og fisk.

Den ønskede funktion vil stille forskellige krav til valget af materialer.

Materialer

De mest individuelle løsninger fås ved at vælge bassinfolie af kraftig plastic, der er nemt at arbejde med og kan formes i de niveauer og faconer, der passer til netop dine ønsker og din have.

Vi anlægger også vandbassiner i beton eller asfalt. Beton er det mest anvendte materiale til bassinbygning. Vi benytter naturligvis kun vandtæt cement, da hverken fisk eller planter tåler den kalk, som findes i cementen.

Og vi anlægger også formstøbte bassiner i glasfiber. Glasfiber er et stærkt og stift materiale, som dog er så elastisk, at det om vinteren uden at revne kan optage tryk fra isen, når denne udvider sig.

Du kan også få formstøbte bassiner, som vil give dig en smuk oase i din have.

Kvalitet og harmoni

Oxholm ApS Anlægsgartnere anlægger bassiner af høj kvalitet, som både harmonerer med havens fysiske rammer samt dine ønsker og smag.

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.