Brolægning

Hos Oxholm ApS Anlægsgartnere tilbyder vi brolægning udført i høj kvalitet, både hvad angår udseende og holdbarhed, og vi er kendetegnet ved mange års erfaring og god kundeservice.

Vi udfører alle former for brolægninger, flisebelægninger og nyanlæg, hvad end det drejer sig om indkørsler, terrasser, stier, plantekummer, opbygning af støttemure eller gårdanlæg.

Ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi arbejder med hele paletten af stentyper, herunder bl.a. kantsten, brosten, stabilgrus, betonfliser – og ikke mindst granit, som er det hyppigst brugte stenmateriale til brolægning, og som i manges øjne er kendetegnet ved at blive flottere, jo ældre det er.

Vi har stor erfaring med at blande stentyper og stilarter, der sikrer dig unikke stenmønstre og et unkt resultat, der passer til dit hus, have og omgivelser.

Skal der lægges en ny terasse, er det f.eks. vigtigt, at den passer den til øvrige arkitektur. Mønstre og sten kan være vidt forskellige, og det er vigtigt at vælge det rigtige. Vi kan tilbyde dig den bedste løsning, så du får en terrasse, der passer til både dig og bygningen.

Vi arbejder for både private, foreninger og virksomheder.

I forbindelse med anlægningen er det vigtigt, at håndværket udføres korrekt, så man kan få glæde af arbejdet i mange år fremover. 

Derfor kan man med fordel trække på vores erfaring og ekspertise på området.

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.