Haveanlæg

Oxholm ApS Anlægsgartnere udfører anlægsopgaver i alle slags haver af alle størrelser. 

Vores fokus er her på et personligt og nært kundesamarbejde, som sikrer, at du får lige præcis den have, som du ønsker dig. 

Vores anlægsarbejde er altid baseret på en detaljeret og gennemtænkt haveplan, som giver dig som haveejer fuld kontrol med anlægsprojektet.

Sådan udfører vi opgaver inden for haveanlæg

Oxholm ApS Anlægsgartnere løser anlægsopgaver i alle typer haver, store som små. Vi lægger vægt på kreativt og personligt samarbejde, med kunden, under planlægningen af havens udseende.

Skal du have renoveret din "gamle" have, eller etableret en helt ny, mener vi det er optimalt at du får lavet en haveplan eller skitse. Med en haveplan, som vi gerne laver for dig, sikre du et samlet overblik over haven og opnår ofte størst funktionalitet af den. Eksempelvis kan det store gamle egetræ blive stående, hvor det tjener sin ret, i forhold til det nye i haven. Du undgår ærgelser over forkerte placeringer af ny terrasse , eller etablering af blomster-/urtebede. 

Ydermer er det muligt med en haveplan, at udføre arbejdet i etaper, alt efter økonomi, og evt. udvælge etaper som du selv har lyst at udføre.
For det bedst mulige resultat, mener vi at du bør rette henvendelse til os før du påbegynder rydning af den "gamle" have. Dette gør det nemmere for os at se hvordan du kan få en funktionel have, som du kan nyde i mange år.

Kontakt os for et konsulentbesøg og en samtale om jeres ønsker.

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.